Koirakoululaisia 2022

Huhtikuu    

Hei,

Olen 1v 3kk vanha sileäkarvainen mäyräkoira Como. Löysin perheen, joka pitää minusta hyvää huolta ja rakkautta riittää.Olen perheen ainut lapsi, joten saan jakamattoman huomion 24/7.Pentukoulusta lähtien ollaan reenailtu mamman kanssa lähinnä perustottelevaisuutta ja taso 2 on nyt suoritettu.Tästä jatkamme iloisin mielin Rally Tokon merkeissä:).

Vuosi sitten heinäkuussa pistimme Facebookiin pk-seudun mäyräkoiratreffit sivuille kutsun ja siitä lähtien olemme treffanneet lukuisia mäyräkoiria joka sunnuntai Jupperin (ja nykyisin myös Vermon) koirapuistossa.

Nyt tästä upeasta jengistä koostuvan 12 mäykyn kanssa olemme treffanneet Espoon Koirakeskuksen sisätiloissa joka toinen sunnuntai joulukuusta huhtikuuhun. Tunti saadaan leikkiä ihan vapaasti rakkaiden kavereiden kanssa ja mikä parasta, lämpimässä sisätiloissa!

I Love My life�.

 

Maaliskuu  

Olen Venla (Beries Frosty Verity) ikää on 1 vuosi ja 2 kuukautta. Asun Kirkkonummella Luomassa perheeni kanssa. Minulla on myös kotona kaverina kääpiösnautseri Minttu ja kaksi kissaa. Luomassa on hienot ulkoilumahdollisuudet ja minusta onkin parasta juosta vapaana metsässä. 

Aloitin käymään pentuna Tiltun yksityistunneilla ja siitä siirryin penturyhmään. Olen kokeillut agilityä ja rally-tokoa. Rally-tokossa olenkin kerennyt aloittamaan kilpailemisen. 

Hyvää kevättä ja treenaamisen iloa kaikille!

 

Helmikuu        

Bonjour!

Olen 8-kuukautinen käyttölinjainen labradorinnoutaja nimeltä Eve. Olen kotoisin Ranskasta, Orléans:in läheltä, josta minut haettiin viime kesänä, kun olin 2 kk vanha.

Aloitin koirakoulun 3-kuukautisena ja pääsin ryhmätunneille. Siellä on mielestäni todella hauskaa ja olen oppinut paljon uusia sekä hyödyllisiä asioita viimeisten kuukausin aikana. Aion käydä sitten isompana metsästämässä, jonka takia käyn myös metsästyskoulua.

Minulla on ihana punainen nenä ja kullanruskeat korvat. Ominaista minulle on kova metsästysvietti ja vahtiviettikin löytyy. Kotona tykkään oleskella ikkunan vieressä, mistä voin seurata lenkkeilijöitä. Käyn päivittäin viereisissä metsissä juoksentelemassa, jossa voin purkaa energiaani.

Olen hyvin energinen ja tykkään kaikista ihmisistä. Minulle maistuu ihan kaikenlainen ruoka, jopa kärpäset. Välillä minulle jopa tuodaan hirvenluita, nam!

Hauska fakta minusta: Häntäni murtui ennen kuin minut haettiin. Syytä ei tiedetä, varmaan riehuin liikaa. Se ei kuitenkaan hidasta menoani yhtään!

Odottaen seuraavaa koirakoulun tuntia,

Eve

 

Tammikuu 

"Hei kaikki! Täällä esittäytyy juuri vuoden täyttävä kleinspitz-neiti Domino. Olen käynyt Koirakeskuksen tunneilla puolisen vuotta ja aloittelen pian rally-tokon alkeisryhmässä.

Nautin metsälenkeistä ja koirapuistoissakin on kiva välillä nähdä karvakamuja. Näin talviaikaan lumi on ihan paras juttu, ja tykkään heittäytyä maahan kieriskelemään tai juosta lumipenkassa. Rakastan ihmisiä ja rapsutukset on parasta, sylissäkin voisin viihtyä loputtomiin. Mutta osaan kyllä olla aika kovapäinenkin välillä - etenkin käsittelyn suhteen, en tykkää, että tassuihin kosketaan! Sen kanssa on kuulemma vielä treenaamista.
Olen ihmisvanhempieni eka oma koira ja vuoden aikana ne on kuulemma huomanneet, että oppimista on koiran lisäksi myös ihmisilläkin, mutta onneksi minä sentään olen nopea oppimaan (ainakin silloin kun on nameja tarjolla)!
Ihanaa talven jatkoa kaikille <3
Domino"

 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

OivaKoira Oy 

Kutojantie 7,

02630 Espoo

espoonkoirakeskus at gmail.com

050-594 22 87 (tekstiviesti)

AVOINNA MA-SU
sop.mukaan klo 8-22.
 
 

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

     

Powered by Aava 3