Tiltu Antikainen

Eläinten kouluttaja, toko - ja koiratanssi koulutusohjaaja , toko -koetoimitsija ja LR hyvinvointineuvoja.

Koiraharrastuksesta muodostui ammattini todellisesti vuonna 2002, kun perustin toiminimen koirankouluttajana. Idea tuli, kun kouluttaessa koirakerholla koulutustunnin jälkeen jäi usein oppilaita juttelemaan kanssani koirista ja kysymään neuvoja koirien kanssa toimintaan. 

Työssä koirien parissa on mahtavaa saada auttaa ja opastaa erilaisia ihmisiä, niin lapsia kuin aikuisia, toimimaan oman lemmikin kanssa. Parasta työssäni on nähdä tulosta kun koiran ja ihmisen suhde syvenee.

Pieni harrastuskipinä on kasvanut isoksi liekiksi ensimmäisistä mäyräkoirista ja saksanpaimenkoirista nykyisiin bordercolliehin. Koirien kanssa toiminta etenkin tottelevaisuuskokeet (toko) ovat muodostuneet lähinnä elämäntavaksi harjoittelun ja kilpailujen myötä. Mukana omien koirien harrastuksina myös rallytoko, koiratanssi,agility, jälki ja haku sekä jonkin verran myös paimennus ja näyttelytoiminta.

Monenmoisia kokemuksia on kertynyt reilun 25 vuoden ajalta omista koirista.  Yli 15 vuoden työhistoria koirien kanssa on ollut todella antoisaa, opettavaista, monipuolista ja erittäin mielenkiintoista.

 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87

AVOINNA MA - SU
sop.mukaan klo 7 - 21.
 
 

 

Powered by Aava 3