Tiina Nylund

Aloitin Koirakeskuksella ryhmien kouluttajana huhtikuussa 2017. Sitä ennen toimin Koirakeskuksella Oivakoira hoitolan puolella 6 kk heinäkuusta 2016.

Kotonani tassuttelee 7-vuotias novascotiannoutaja sekä kesällä 2017 syntynyt berninpaimenkoira. Tollerin kanssa innostus koiraharrastusta kohtaan syttyi ja löysimmekin tiemme agilitykentille. Harrastimme pitkään agilityä, mutta nyt treenaamme rally-tokoa sekä omaksi iloksemme koiratanssia. Pääsin treenaamaan agilityä myös kummitätini keskikokoisen villakoiran kanssa parin vuoden ajan. Bernin kanssa puuhastellaan vielä perustottelevaisuuden parissa, mutta siitä suunta olisi pikkuhiljaa kohti rally-tokoa ja mahdollisesti hali-berni toimintaa. Koirakokeumusta minulle on karttunut niin kisa- kuin treenikentillä sekä ihan siellä kotonakin.

Itselleni tärkeintä on rakentaa hyvä ja toimiva suhde omistajan ja koiran välille. Kouluttajana on hienoa nähdä ohjaajien ja koirien innostus yhteiseen tekemiseen. Koiran kouluttamisen myötä arjesta nauttii niin omistaja kuin koirakin. 

 

                 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87 

AVOINNA MA - SU 
Sopimuksen mukaan
ajalla  klo 7 - 21
 

 

Powered by Aava 3