Helena Mikkonen

Olen jo pienestä pitäen hoitanut naapureiden ja ystävien koiria. Ensimmäinen sydänystävä oli cocker spanieli Reme, joka teki lähtemättömän vaikutuksen.

Meni vuosia vain haaveillessa omasta koirasta. Ensimmäisen oman koiran pystyin hankkimaan noin 9 vuotta sitten. Tähän väliin mahtuu kuitenkin paljon kokemusta eri koirista ja isoista ja pienistä roduista. 

Minulla on koirat kotikoirina. Niiden kanssa koulutus ei tähtää kilpailuun. Kumminkin hyvä käytöstavat on kaikilla oltava! Joten me olemme käyneet monilla ryhmätunneilla opettelemassa kontaktia ja tottelevaisuutta. Joko ryhmäkoulutus tai yksityistunnit on luonteva ja ihana tapa puuhailla koiran kanssa. Siinä nauttii ennen kaikkea koira mutta myös omistaja kun näkee oman koiran kehityksen. Tuntien jälkeen koira on usein uupunut, mutta niin on omistajakin. Omistajana joutuu miettimään miten koiraa ohjaa, jotta koira kulkee ja toimii halutusti. Eri lajien kokeilu on kannattavaa ja antoisaa. Suosittelen!

Tällä hetkellä sohvaa kuluttaa iso kultainen noutaja uros ja pieni westie neiti. Molemmat ovat kodinvaihtajia. Myös, jo edesmennyt, Sulo oli kotimainen kodinvaihtaja.

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87 

AVOINNA MA - SU 
Sopimuksen mukaan aamusta iltaan.
 

 

Powered by Aava 3