Koirakoirakoululaisia 2020

Maaliskuu 

Hei,
olen berninpaimenkoira Ben 3-vuotta Espoon Hyljelahdesta. Aloitin Tiltun yksityisoppilaana tammikuussa ja olen omistajani kanssa todella innostunut. On ihanaa, kun saamme neuvoja juuri meidän tarpeeseemme. Tavoitteenamme on kerrata ihan arkitottelevaisuutta ja parantaa vuorovaikutusta. Omistajani sanoo, että minulla on joskus valikoiva kuulo. Sehän ei ole totta. Olen vain oppinut milloin kannattaa olla kuulolla. Tiltun neuvoilla ja kovalla työllä uskon, että opimme yhdessä omistajani kanssa paljon. Meitä näkee myös ryhmätunneilla kevään aikana. Oppimisen iloa kaikille. t, Kirsti & Ben

Helmikuu   

Hei, olen Hubbe, 10 kuukautta vanha novascotiannoutaja. Asun Espoon Niittykummussa, mutta pääsen usein mökkeilemään Kirkkonummelle. Siellä vedän spurtteja mökin ympäri ja kesällä myös uin. Metsälenkit ovat parhaita, mutta viihdyn myös sohvalla telkkarin edessä. Lemppariohjelmani on Avara luonto. Aloitin Tiltun pentukoulun 10-viikkoisena pentuna ja silloin taisinkin nukahtaa kesken tunnin. Olen oppinut koirakoulussa paljon! Nykyään pysyn hereillä koko tunnin. Odotan innolla seuravaa tuntia ja uusien asioiden oppimista!
Terveisin, Iris & Hubbe

 

Tammikuu

Hei, olen Pyry, 10 kuukauden ikäinen keskikokoinen villakoira. Asun Kirkkonummella nelihenkisessä perheessä. Luonteeltani olen innokas, utelias, rohkea ja iloinen. Tykkään seikkailla metsissä, leikkiä koirakavereideni kanssa ja opetella uusia asioita. Sanovat, että olen nopea oppimaan ja että olen kehittynyt paljon koirakoulussa, jossa käymmekin säännöllisesti. Läpäisin juuri taitotesti 3:n ja ajattelin seuraavaksi lähteä tutustumaan rallytokon ja agilityn maailmaan. Isona minusta tulee työkoira. Aloitan pian hypokoirakoulun, jossa opin haistamaan omistajani liian matalat ja korkeat verensokerit. Haistelu kuuluu muutenkin lempihommiini.  Puuhakasta ja tuoksurikasta uutta vuotta kaikille karvakamuille!

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus at gmail.com

050-594 22 87 (tekstiviesti)

AVOINNA MA-SU
sop.mukaan klo 7-22.
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3