Koirakoululaisten terveisiä ja tarinoita

J.russel Hilda  : Moi, olen hiukan yli 1-vuotias jackrusselinterrieri Hilda. Olin aikaisemmin aikamoisen kuriton riiviö, koska mamma ja pappa ei osanneet opettaa mulle, miten kunnollisen koiran kuuluu käyttäytyä. Terrorisoin mun perhettä ärisemällä ja mölisemällä, jos mua ei koko ajan huomioitu ja olin hyvin rauhaton.Nyt ollaan käyty viisi kertaa Tiltun luona ja meillä on asiat jo paljon paremmin. En enää mölise, enkä tuhoa kotia. Olen myös oppinut rauhoittumaan. Seuraava tavoite mulla on tulla yhtä taitavaksi kuin Frasierin Eddie. Kivaa kevättä kaikille! 

Cavalier Bobi : Erinomainen kokemus meillä! Ensimmäinen käynti pennun kanssa kaksistaan oli tosi hyvä ja sain heti vinkkejä mitä tehdä. Todella pätevä kouluttaja Tiltu - kiitos!! 

Tiib.spanieli Pulla ja x-rotu Nalle : Erinomaiset kouluttajat! Modernia pedagogiikkaa: positiivista palkitsemista mutta taitavaa yksilöllistä ohjaamista. On hienoa seurata, miten taitavasti kouluttajat tulkitsevat koirien yksilöllistä osaamista ja osaavat kannustaa vaatimaan sopivasti vähän enemmän. Olemme oppineet paljon - niin koirat kuin minäkin. Suosittelen lämpimästi kaikille!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS
Komeetankatu 1 , 2.krs
02210 Espoo

25.6.18 alkaen uusi osoite
 

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87 

AVOINNA MA - SU
Sopimuksen mukaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Aava 3