Koirakoululaisia 2021

Huhtikuu

Olen juuri 2 vuotta täyttänyt australianpaimenkoira Sysi. Koirakouluun tulimme joulukuussa, koska minun oli vaikea rauhoittua ja keskittyä, kun ympärillä tapahtui niin paljon kaikkea jännittävää. Nyt olemmekin jo päässeet rallytokoryhmään ja olenkin aika innoissani, kun pääsen tekemään töitä yhdessä omistajani kanssa!

Myös urheilu ja kovaa juokseminen on lähellä sydäntäni ja käymmekin usein agilityhallilla treenaamassa. Isona minusta tulee agilitykiituri! Ensin pitää vaan kuulemma oppia kuuntelemaan ja muistaa ajatella, vaikka menisin kuinka kovaa. 

Kotona tykkään nukkua ja kerätä voimia uusia seikkailuja varten. Onneksi minulla on kotona isoveli hoitamassa vahtimispuolen, niin minä voin panostaa täysillä nukkumiseen ja ruoan metsästykseen. 

Nähdään ja kuullaan tunneilla!

- Sysi ja Tiia

 

Maaliskuu    

Minun nimeni on Pebble (pikkukivi), mutta perheen kesken ihan vaan Pebsi. Olen pieni portugalinpodengo, syntynyt kesäkuussa 2020.

Kun ohjaajani Megan tekee töitä kotona, pidän vahtia ikkunan ääressä. Pidämme usein taukoja ulkona tutkimusmatkaillen. Työpäivän jälkeen rentoudumme yhdessä nojatuolilla. Se on päivän kohokohtia, sillä silloin saa paljon maharapsutuksia!

Olen käynyt koirakoulussa syyskuusta 2020 alkaen. Joskus koulussa on niin jännää, että keskittyminen on hieman vaikeaa, koska haluan vain katsella kaikkea, joten Megan joutuu usein muistuttamaan mitä oltinkaan tekemässä.

Onneksi tänään paistaa taas lämmin aurinko, eikä minun tarvitse pitää talvitakkia seikkaillessani ulkona!

Nähdään koirakoulussa!

Pebsi

 

Helmikuu   

Olen Tico 11kk (Amerikankääpiöterrieri). Aloitin urani koirakoulussa jo 11 viikon ikäisenä. Olen edennyt pentukoulusta kontaktiryhmään ja tällä viikolla olen menossa testaaman ensimmäisen kerran Rallytokoa. Olen nelihenkisen perheen ensimmäinen koira ja ohjaaja ja minä ollaan opittu täällä ihan hirmuisesti ja pienin askelin oppia tulee kokoajan lisää. Olen pieni ja todella nopea ja se tekee hieman haasteita ohjaajalleni, joka on vielä aika noviisi näissä hommissa. Katsotaan miten pitkälle meidän koirakoulu ura meidät vie. Kotona ollessa viihdytän yhtä teini isoveljeä ja isosiskoa. Tykkään juosta ulkona lumihangessa ja etsiä sinne heitettyjä lumipalloja. Vaellamme paljon Kansallispuistossa ja metsät on ihan parhaita nuuskimispaikkoja.

Aurinkoista kevättä, Tico ja Jenni

 

 

Tammikuu    

Heips ! 

Olen Isla tyttö, kooikerhondje, syntynynyt elokuun alussa 2020 Porvoossa.  

Nimeni on Skotlannista; Isla joki ja saari löytyy sieltä. Isla tarkoittaa dynaamista, eloisaa, suurenmoista, valoisaa ja iloista kuin aurinko. Sellainen minä perheeni mielestä olen.  Kennelistä sain nimen Milfeddyg Tutkimusmatkoja  Porvoon Mitalla, kun minusta on hauska tehdä tutkimusmatkoja, milloin mieleen ja nenään asia juolahtaa.

Kaverina kotona minulla on Mamman ja Papan lisäksi Elvis poika, monirotuinen elvistelijä jonka kanssa yhdessä hoidetaan vahtihommia ja välillä leikitään. Mielelläni leikkisin myös Misukan, Nupun ja Vilman kanssa mutta olen jo huomannut että tykätään kissojen kanssa eri jutuista.  Käyn Mamman mukana hoitamassa tallilla vanhaa Saku pollea ja se on huippua, siellä on aivan mahtava hajumaailma! Aku ja Yoda on mun veljiä ja bestiksiä ja tietenkin  naapurin Poju Border on mun hyvä kamu; tapaan heitä  usein puskaleikkien merkeissä.

Harjoittelen Tiltun ohjauksessa 1-tason kontaktiryhmässä  perustaitoja. Tykkään treeneistä kovasti; Tiltu on huippu ope. Kun Mamma osaa oikein minua neuvoa, ymmärrän kyllä aika nopeasti mitä pitää tehdä.  Olen aloittanut myös  agilityn harjoittelun ja se on tosi siistiä. Välillä kyllä on pakko kommentoida kun homma on hitaalla,  pitää odotella liian kauan tehtävänjakoa tai omaa vuoroa. Just kuulin että liityttiin Move Well Pennun Vuosi jumpparyhmään. Eilen tehtiin "vati" harjoituksia: kun laittaa kaikki jalat vatiin saa herkun- helppoa, eikö!

Mut hei, nyt mun pitää mennä, lauma lähtee lenkille. Terkkuja kaikille koirakoululaisille ja tavataan treeneissä!

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliotie 5,

02210 Espoo

espoonkoirakeskus at gmail.com

050-594 22 87 (tekstiviesti)

AVOINNA MA-SU
sop.mukaan klo 7-22.
 
 

 

YHTEISTYÖSSÄ MUKANA

Powered by Aava 3