Siiri   

Siirin tarina Espoon koirakeskuksen asiakkaana

Tulimme kultaisennoutajan Siirin kanssa Espoon koirakeskuksen asiakkaaksi vanhasta muistista, sillä olin joskus menneinä vuosina edellisen koirani kanssa käynyt Tiltulla kouluttautumassa. Taipaleemme Siirin kanssa aloitimme loppuvuodesta 2017, Siirin ollessa kahdeksan viikkoinen pentu. Vielä ennen vuoden loppua otin yhteyttä Tiltuun. Tapasimme ensimmäisen kerran yksityisohjauksessa, jossa kartoitettiin hiukan, että millainen penturiiviö se tämä Siiri onkaan!

Pentukoulussa saimme hyvää ensikokemusta toisista koirista ja pääsimme jo vähän harjoittelemaan perusjuttuja leikin varjolla. Ihan loistava tapa aloittaa pennun kanssa kouluttautuminen. Suosittelen pentukurssia lämpimästi!

Siiri osoittautui jokseenkin itsepäiseksi luonteeksi, jolle täytyi (ja täytyy edelleen) toistaa hyvin selkeästi mitä hienosti käyttäytyvän kultaisen noutajan kuuluu tehdä ja mitä ei. Pentukoulun jälkeen jatkoimmekin treenaamista perustottelevaisuuden alkeisryhmässä. Se on ollut ehkä opettavaisin ja haastavinkin osuus tähän saakka. Siinä vaiheessa Siirillä oli uhmaikä parhaimmillaan, joten kärsivällisyyttä testattiin moneen kertaan. Mutta Tiltun kurssi oli tähän loistava apu ja tuki. Treeneissä saimme arvokkaita ohjeita ja vinkkejä harjoitteluumme. Otimme lisäksi muutamia yksityistunteja, jotta saimme oikein kaikessa rauhassa paneutua erityistä panostusta vaativiin harjoituksiin. Myös kaupunkikävelyt aivan loistavan kaupunkioppaan, Tiltun Derin kanssa ovat olleet korvaamattomia.

Siiri on kokeillut myös koiriksen päiväkotia. Se on ollut todella hyvä tuki muuhun treenaamiseen. Siiri on viettänyt normaalin työpäivän mittaisen ajan päiväkodissa, jossa se on saanut osallistua leikkikerhoon ja lenkkeillä. Koirakontaktejakin on päivän aikana sopivasti tullut, joten mikäpä sen mukavampaa, ja omistajan omaa tuntoa hellivää on, kuin hakea koira työpäivän jälkeen kotiin, ja katsoa kuinka se tyytyväisenä käy lepäämään jännän dagis-päivän jälkeen!

 

Terveisin, Heidi ja Siiri

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87

AVOINNA MA - SU
sop.mukaan klo 7 - 21.
 
 

 

Powered by Aava 3