Koirakoululaisia 2018

Jackrusselinterrieri  Jare 

Jare on 3-vuotias Jackrussellinterrieri. Tulimme Jaren kanssa Espoon koirakeskukseen, koska halusin oppia paremmin ymmärtämään Jaren välistä hieman haasteellista käytöstä ja oppia paremmaksi koiran ohjaajaksi. Aloitimme yksityistunneilta ja olemme päässeet jo alkeistottisryhmään saakka. Olemme saaneet todella hyviä käytännön neuvoja ja sekä minun että Jaren taidot on kehittyneet paljon. Edelleen treenaamme käyttäytymistä ja hallintaa säännöllisesti tunneilla mutta Jaren ehdottomasti lempijuttu on Nosework! Seuraavaksi on suunniteilla aloittaa käynnit päiväkodissa, ja jatkamme luonnollisesti noseworkkia ja tottista. Nähdään koirakeskuksessa!

Lagotto Romagnolo Nelson 

”Tulimme Espoon koirakeskuksen asiakkaiksi Nelsonin ollessa 14 viikkoinen rasavili pentu. Pentukäynnin jälkeen otimme kolmen kerran yksityiskäynnin, jotta sekä koira että mamma saisi paremmin ymmärrystä mistä koiran kouluttamisesta on kyse. Nelson, joka on rodultaan Lagotto, on nopea oppimaan ja sinänsä helppo kouluttaa, mutta myös huonot tavat tulee opituksi liiankin hyvin. Yli-innokas nuori oppilas antaa opetukseen omat haasteensa.:) Kun tämä koirakko oltiin Tiltun ohjeistuksella saatu paremmin kasaan, siirryimme penturyhmään, jossa olemme kohta käyneet viisi kertaa. Nelson on tämän lisäksi käynyt kerran viikossa päivähoidossa, jossa hän on saanut tutustua toisiin koiriin.”

 

Tanskalais - ruotsalainen pihakoira Hemuli   

Ilmoittauduimme keväällä yksityiskäynnille Espoon koirakeskukseen Hemulin (silloin 3kk Tanskalais-ruotsalainen pihakoiran pentu) kanssa toiveena saada heti alusta lähtien neuvoja perusjuttujen kouluttamiseen varsin vilkkaalle ja uteliaalle pennulle. Käynnin jälkeen päädyimme liittymään viideksi kerraksi penturyhmään, jossa kerran viikossa käyminen auttoi todella paljon selkeyttämään omalla ajalla opettelua. Tuoreen koiranomistajan arki helpottui saadessa selkeitä ja yksilöllisiä neuvoja esim. hihnassa kulkemiseen, käsittelyyn tai siihen miten pennun kanssa leikkimisen pystyi yhdistämään kouluttamiseen. Uskon, että jo

pelkästään noilta käynneiltä saimme riittämiin neuvoja pennun kouluttamiseen, mutta innostuimme asiasta sen verran, että nyt kesän jälkeen päädyimme jatkamaan Kontakti-ryhmässä. Terveisin : Janne

 

Labradorinnoutaja Leo : 

Leo on reipas, sosiaalinen ja aktiivinen koira. Heinäkuussa Leo täyttää vuoden. Löysimme Espoon koirakeskuksen netistä, sijainti on meille hyvä kodin ja työn välillä, koska asumme lähellä. Olemme erityisesti tyytyväisiä Espoon koirakeskuksen ryhmistä, olemme käyneet monessa eri ryhmässä. Leo on jo oppinut aika paljon. Käymme Leon kanssa yksityisitunneilla, mistä saamme paljon tietoa ja vinkkejä miten parantaa Leon käytöstapoja. Lisäksi, koska Leo on nuori ja iso koira, hän tarvitse paljon erillistä psyykkistä ja fyysisistä tekemistä, aloitimme Espoon koirakeskuksessa koirapäiväkodin kerran viikossa, joka anta Leolle järkevää tekemistä ja meille vapaita päiviä. Päiväkoti sopii Leolle paljon paremmin kuin esim. tavallinen koiraparkki, jossa Leo on vaan pitänyt hauskaa ja hullutellut. Päiväkodissa on hyvin ja hyödyllisesti järjestettyä toimintaa koirien tavoitteiden saavuttamiseksi.

 J.russel Hilda  : 

Moi, olen hiukan yli 1-vuotias jackrusselinterrieri Hilda. Olin aikaisemmin  aikamoisen kuriton riiviö, koska mamma ja pappa ei osanneet opettaa mulle, miten kunnollisen koiran kuuluu käyttäytyä. Terrorisoin mun perhettä ärisemällä ja mölisemällä, jos mua ei koko ajan huomioitu ja olin hyvin rauhaton.Nyt ollaan käyty viisi kertaa Tiltun luona ja meillä on asiat jo paljon paremmin. En enää mölise, enkä tuhoa kotia. Olen myös oppinut rauhoittumaan. Seuraava tavoite mulla on tulla yhtä taitavaksi kuin Frasierin Eddie. Kivaa kevättä kaikille! 

Cavalier Bobi : Erinomainen kokemus meillä! Ensimmäinen käynti pennun kanssa kaksistaan oli tosi hyvä ja sain heti vinkkejä mitä tehdä. Todella pätevä kouluttaja Tiltu - kiitos!! 

Tiib.spanieli Pulla ja x-rotu Nalle : Erinomaiset kouluttajat! Modernia pedagogiikkaa: positiivista palkitsemista mutta taitavaa yksilöllistä ohjaamista. On hienoa seurata, miten taitavasti kouluttajat tulkitsevat koirien yksilöllistä osaamista ja osaavat kannustaa vaatimaan sopivasti vähän enemmän. Olemme oppineet paljon - niin koirat kuin minäkin. Suosittelen lämpimästi kaikille!
 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87

AVOINNA MA - SU
sop.mukaan klo 7 - 21.
 
 

 

Powered by Aava 3