Tiltun Koirakoulu 

Koulutusvaraukset tehdään henkilökohtaisen koulutussuunnitelman mukaisesti. Koulutukset toimivat jatkuvina ympäri vuoden.

Ryhmiin tulo edellyttää hyväksytysti suoritettua pentukäynti/taitotestiä tai ryhmään valmentavaa yksityisohjausta.

Kokeneet koiran omistajat aloittavat koulutuksen yleensä pentukäynnillä tai taitotestillä ja yks.ohjausta otetaan tarpeen mukaan.

Uudet koiran omistajat aloittavat yks.ohjauksessa, joka toimii ryhmään valmennuksena sekä ohjaajakoulutuksena. Tämä henk.kohtainen valmennus kestää 1 - 6 krt .

Yksityisohjaus toimii koirakon tarpeiden ja tilanteen mukaan. Se voi olla ryhmään tulevalle taitotarkistusta ja valmentautumista, lajikoulutuksen valmennusta, ongelmakoirakoulutusta/ohjaajakoulutusta tai oma valintaisen aiheen mukaan koulutusohjausta.

Tarjolla myös kotikäyntejä, luentoja ja tapahtumia sekä koulutusohjaaja / koiran hoitaja - koulutus (koiris-kortti).

Tilauskoulutuksina saatavilla teemakurssit, koulutuspäivät ja leirikoulutukset niin Suomessa kuin ulkomailla.

Maksut suoritetaan irtotunteina tai sarjasetteinä. Kotikäynteihin ja tilauskoulutuksiin tulee mahdollisesti myös km - korvaus, majoitus- ja ruokailukustannukset.

Varausten peruutukset 2 vrk ennen varausta. Aijoissa perutun varauksen tilalle sovitaan rästitunti sarjasetin voimassa olo-aikana. Kaikki maksut ovat sitovia. Mikäli peruutus tulee myöhässä asiakas menettää rästitunti mahdollisuuden ja kyseinen kerta katsotaan käytetyksi. Peruuttamaton varaus veloitetaan täysihintaisena. Tilauskoulutuksissa muutokset / peruutukset tulee tehdä 2 - 4  vkoa ennen ajankohtaa.

 

 

 

 

 


 

 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS
Komeetankatu 1 , 2.krs
02210 Espoo

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87

AVOINNA MA - SU
Sopimuksen mukaan

 

Powered by Aava 3