Tiltun Koirakoulu 

Koulutusvaraukset tehdään henkilökohtaisen koulutussuunnitelman mukaisesti. Koulutukset toimivat jatkuvina ympäri vuoden.

Ryhmiin tulo edellyttää hyväksytysti suoritettua taitotestiä tai ryhmään valmentavaa yksityisohjausta/pentukäyntiä.

Uudet asiakkaat aloittavat yleensä yks.ohjauksessa, joka toimii ryhmään valmennuksena sekä ohjaajakoulutuksena. Tämä henk.kohtainen valmennus kestää 1 - 6 krt .

Yksityisohjaus toimii koirakon tarpeiden ja tilanteen mukaan. Se voi olla ryhmään tulevalle taitotarkistusta ja valmentautumista, lajikoulutuksen valmennusta, ongelmakoirakoulutusta/ohjaajakoulutusta tai oma valintaisen aiheen mukaan koulutusohjausta.

Tarjolla myös kotikäyntejä, luentoja ja tapahtumia sekä koulutusohjaaja / koiran hoitaja - koulutus (koirakortti).

Tilauskoulutuksina saatavilla teemakurssit, koulutuspäivät ja leirikoulutukset niin Suomessa kuin ulkomailla.

Maksut suoritetaan irtotunteina tai sarjasetteinä. Kotikäynteihin ja tilauskoulutuksiin tulee mahdollisesti myös km - korvaus, majoitus- ja ruokailukustannukset.

Varausten peruutukset 2 vrk ennen varausta. Aijoissa perutun varauksen tilalle sovitaan rästitunti sarjasetin voimassa olo-aikana. Kaikki maksut ovat sitovia. Mikäli peruutus tulee myöhässä asiakas menettää rästitunti mahdollisuuden ja kyseinen kerta katsotaan käytetyksi. Peruuttamaton varaus veloitetaan täysihintaisena. Tilauskoulutuksissa muutokset / peruutukset tulee tehdä 2 - 4  vkoa ennen ajankohtaa.

 

 

 

 

 


 

 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87 

AVOINNA MA - SU 
Sopimuksen mukaan klo 8 - 23.
 

 

Powered by Aava 3