Tiltun Koirakoulu 

Koulutusvaraukset tehdään henkilökohtaisen koulutussuunnitelman mukaisesti. Koulutukset toimivat jatkuvina ympäri vuoden.

Uudet asiakkaat aloittavat yks.ohjauksessa, joka toimii ryhmään valmennuksena, ohjaajakoulutuksena ja taidontarkistuksena.

Yksityisohjaus toimii koirakon tarpeiden ja tilanteen mukaan irtotuntina tai 3 kerran setteinä. Se voi olla ryhmään tulevalle taitotarkistusta ja valmentautumista, ohjaajakoulutusta, ongelmakoirakoulutusta, lajikoulutuksen valmennusta tai oma valintaisen aiheen mukaan koulutusohjausta.

Ryhmiin tulo edellyttää ryhmään valmentavaa yksityisohjausta tai taidontarkistusta taitotunnilla.

Tarjolla myös kotikäyntejä, luentoja ja tapahtumia sekä koulutusohjaaja / koiran hoitaja - koulutus (koirakortti).

Tilauskoulutuksina saatavilla teemakurssit, koulutuspäivät ja leirikoulutukset.

Maksut suoritetaan irtotunteina tai sarjasetteinä. Kotikäynteihin ja tilauskoulutuksiin tulee mahdollisesti myös km - korvaus, majoitus- ja ruokailukustannukset.

Varausten peruutukset 2 vrk ennen varausta. Aijoissa perutun varauksen tilalle sovitaan rästitunti sarjasetin voimassa olo-aikana. Kaikki maksut ovat sitovia. Mikäli peruutus tulee myöhässä asiakas menettää rästitunti mahdollisuuden ja kyseinen kerta katsotaan käytetyksi. Peruuttamaton varaus veloitetaan täysihintaisena. Tilauskoulutuksissa muutokset / peruutukset tulee tehdä 2 vkoa ennen ajankohtaa.

 

 

 

 

 


 

 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87

AVOINNA MA - SU
sop.mukaan klo 7 - 21.
 
 

 

Powered by Aava 3