Koirahotelli Oivakoira 

Loma- ja päivähoito

Tiedustelut ja varaukset  espoonkoirakeskus@gmail.com 

Avoinna sopimuksen mukaan ma - su klo 7 - 21 (tulo ja haku viimeistään klo 20.30)

TOIMINTA

Paikassamme on 8 huonetta koiria varten. Koirat ovat jokainen omassa huoneessaan . Saman perheen koirat pidetään yhdessä. Omistajan toiveen ja suostumuksen mukaan koira voi mahdollisesti oleilla ja ulkoilla toisen hoitokoirien kanssa.

Uusille asiakkaille varataan käyntiaika ennen hoitoon tuloa, jolloin katsotaan hoitotilat ja tehdään kirjallinen hoitosopimus. Koira otetaan käynnille mukaan.

Käyntiä varten uusien asiakkaiden tulee toimittaa rokotustodistus meilitse ja täyttää koirakeskuksen koirakysely. Käyntiin tulee varata 30 min aikaa asiointiin, joka sisältää sopimuksen teon ja asiakastietojen kirjaamisen sekä hoitolapaikkojen katselun ja koiran tervehtimisen.

Hoitokoirilla tulee olla voimassa olevat rokotukset (rabies ja 3 - rokote ) sekä sisä- että ulkoloistorjuntalääkitys. Kennelyskärokote on suositeltava 

Päivähoidossa 1 krt ulkoilua aamupäivällä kuuluu 6 - 9 h päivän hintaan. Lisämaksullista ulkoilua voi tilata ulkoilu-aikojen mukaisesti . Alle 6 h koiran päivähoitoon ei kuulu ulkoilua. Lomahoidossa ulkoilut 3 krt /päivässä.

Hoitoon tullessa käydään koiraa ja varausta koskevat asiat läpi omistajan kanssa. 

Koirat ulkoilevat 1 - 3 koiraa / lenkki.   
Ulkoilu-ajat : Yöhoito noin klo  6.30, 13.30  ja  20.30. Päivähoito: noin klo 11 

Pelikerho ma - su  klo  10 - 11 välisenä aikana . Pelikerho on puuhastelua älypelien merkeissä valvojan läsnäollessa. 

Koiran kuulumisia voi tiedustella tekstiviestillä niin päivähoidon kuin lomahoidon aikana. 

Mukaan tarvitsee tuoda talutin ja kaulapanta. Lomahoito koirille tuodaan mukaan oma ruoka. Ruoka- ja vesikupit ovat talon puolesta hoitokoirien käytössä. Yökoiralle voi tuoda oman petivaatteen mukaan. Omia luita, pakasteruokaa ja ruokaan tulevia lisukkaita emme ota vastaan. Erikoisruokavaliosta sekä lääkityksistä tulee sopia erikseen ennen hoitoon tuloa.

HUOM ! Koiran ruokinta-ohjeet tulee olla selkeät ja erikoisruokavalio tulee olla laitettu valmiiksi kerta-annospakkauksiin purkkeihin.

KOIRA TULEE LENKITTÄÄ AINA ENNEN HOITOON TULOA.

Hoitolakäynnin yhteyteen on mahdollista varata maksullisia lisäpalveluja koirakeskuksella tai yhteistyökumppaneille . Koirakeskuksen lisäpalvelut: viriketuokio ,pelikerho ja hieronta . Yhteistyökumppaneiden lisäpalvelut : trimmaus- ja eläinlääkäripalvelut. 

PERUUTUSEHDOT JA VELOITUS 
Päiväkoti varausten peruutukset tulee tehdä 2 vrk ennen varausta. 
Lyhyiden yöhoitovarausten (alle 5 vrk) peruutukset tulee tehdä  2 vrk ennen varausta. 
Pitkien yöhoitovarausten (yli 5 vrk) peruutukset tulee tehdä 5 vrk ennen varauksen alkua. 

Myöhässä perutusta varauksesta veloitetaan puolet varauksen hinnasta sekä toimistomaksu 10 € . Myöhässä peruttu päiväkotijakson varauspäivä katsotaan käytetyksi hoitopäiväksi. 

Peruuttamaton varaus veloitetaan varauksen täytetä hintana tai huomioidaan käytettynä hoitopäivänä. Yöhoitomaksu on yöltä (24 h) . Vuorokausi-ajan ylimenotunnit 5 € / h . Saman perheen toisesta koirasta alennus päiväkoti- ja hoitohinnoista. Maksut suoritetaan koiraa tuodessa/hakiessa käteisellä tai kortilla (visa, master) .

 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87

AVOINNA MA - SU
sop.mukaan klo 7 - 21.
 
 

 

Powered by Aava 3