Koirahoitola & päiväkoti

Espoon Koirakeskus avaa hoitolatoiminnan syksyllä 2019.

Lomahoitopalvelu  käynnistyy elokuussa  ja koirapäiväkoti syyskuussa. Varauksia otetaan vastaan kesäkuusta.

 

OIVAKOIRA   LOMAHOITO ja PÄIVÄKOTI

Tiedustelut ja varaukset  espoonkoirakeskus@gmail.com 

Avoinna sopimuksen mukaan ma - su klo 7 - 21 (tulo ja haku viimeistään klo 20.30)

 

HOITOLAN TOIMINTA

Uusille asiakkaille tehdään haastattelu koiran käytöksestä ja varataan tutustumiskäyntiaika ennen hoitoon tuloa, jolloin katsotaan hoitolatilat ja tehdään kirjallinen hoitosopimus. Käynnille otetaan mukaan koira ja rokotustodistus.

Hoitopaikan äkkivarauksissa uusien asiakkaiden tulee toimittaa rokotustodistus meilitse mahd.pian ja täyttää koirakeskuksen koirakysely. Koiraa tuodessa tulee varata 30 min aikaa asiointiin, joka sisältää sopimuksen teon ja asiakastietojen kirjaamisen sekä hoitolapaikkojen katselun ja koiran vastaanottamisen. 

Hoitokoirilla tulee olla voimassa olevat rokotukset (rabies ja 3 - rokote ) sekä sisä- että ulkoloistorjuntalääkitys. Kennelyskärokote on suositeltava 

Päivähoidossa 1 krt ulkoilua aamupäivällä kuuluu 6 - 9 h päivän hintaan. Lisämaksullista ulkoilua voi tilata ulkoilu-aikojen mukaisesti . Alle 6 h koiran päivähoitoon ei kuulu ulkoilua, mutta sen voi tilata lisäpalveluna . Lomahoidossa ulkoilut 3 krt /päivässä.

Mukaan tarvitsee tuoda talutin, kaulapanta ja lomahoidossa myös ruoka.

Koirat ovat "yhteismajoituksessa" hoitolatiloissa. Hoitoon tullessa käydään sovitut asiat läpi omistajan kanssa. Koira viedään hoitolassa alkuun tyhjään tilaan ja muut koirat ovat toisissa tiloissa odottamassa. Vähitellen , kun nähdään koiran  käytöstä toisia kohtaan voidaan ottaa kavereita samaan tilaan. Näin muodostetaan sopivat pienryhmät koirille hoitolassa oleskeluun. 

Häkit ovat avoimilla ovilla ja niihin koirat voivat mennä lepäämään rauhassa milloin vain . Häkkejä käytetään koirien koirien ruokaillessa sekä siivoustilanteissa sekä mahdollisesti myös rauhoittumispaikkana. Erikoislisä veloitetaan mikäli koiran käytös on erittäin häiritsevää ja aiheuttaa huomattavia toimenpiteitä esim. jatkuva haukkuminen,merkkailu tai eroahdistus tai koira täytyy pitä omassa tilassaan yksin tai kyseessä on koiran toipilashoito.

Koirat ulkoilevat 1 - 3 koiraa / lenkki.   
Ulkoilu-ajat : Yöhoito noin klo  6.30, 13.30  ja  20.30. Päivähoito: noin klo 11 

Leikkikerho ma - su  klo  10 - 11 välisenä aikana . Leikkikerho on koirien kesken yhdessä oloa lelujen ja älypelien merkeissä valvojan läsnäollessa.

Koiran kuulumisia voi tiedustella tekstiviestillä niin päivähoidon kuin lomahoidon aikana. 

Lomahoito koirille tuodaan mukaan oma ruoka. Ruoka- ja vesikupit  sekä pedit ovat talon puolesta hoitokoirien käytössä. Yökoiralle voi tuoda oman petivaatteen mukaan. Omia leluja, luita, pakasteruokaa ja ruokaan tulevia lisukkaita emme ota vastaan. Erikoisruokavaliosta sekä lääkityksistä tulee sopia erikseen ennen hoitoon tuloa.

HUOM ! Koiran ruokinta-ohjeet tulee olla selkeät ja erikoisruokavalio tulee olla laitettu valmiiksi kerta-annospakkauksiin purkkeihin.

LENKITÄTHÄN KOIRAN AINA ENNEN HOITOON TULOA.

Hoitolakäynnin yhteyteen on mahdollista varata maksusta lisäulkoilua, koulutusta/aktivointia,hierontaa , beauty- tai eläinlääkäripalvelua. 

PERUUTUSEHDOT JA VELOITUS 
Päiväkoti varausten peruutukset tulee tehdä 2 vrk ennen varausta. 
Lyhyiden yöhoitovarausten (alle 5 vrk) peruutukset tulee tehdä  2 vrk ennen varausta. 
Pitkien yöhoitovarausten (yli 5 vrk) peruutukset tulee tehdä 5 vrk ennen varauksen alkua. 

Myöhässä perutusta varauksesta veloitetaan puolet varauksen hinnasta sekä toimistomaksu 10 € . Myöhässä peruttu päiväkotijakson varauspäivä katsotaan käytetyksi hoitopäiväksi. 

Peruuttamaton varaus veloitetaan varauksen täytetä hintana tai huomioidaan käytettynä hoitopäivänä. 
Yöhoitomaksu on yöltä (24 h) . Vuorokausi-ajan ylimenotunnit 5 € / h ( 3h liukuma-aika esim  tulo klo 9 , haku klo 12) . 
Saman perheen toisesta koirasta alennus päiväkoti- ja hoitohinnoista. Maksut suoritetaan koiraa tuodessa/hakiessa käteisellä tai kortilla (visa, master) .

 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87 

AVOINNA MA - SU 
Sopimuksen mukaan aamusta iltaan.
 

 

Powered by Aava 3