Oivakoira - lomahoito ja koirapäiväkoti  

Hoitokoirien vastaanotto ja kotiutus sopimuksen mukaan  ma - su 7 - 20.30 

HOITOLAN TOIMINTA
Koirat ovat "yhteismajoituksessa" hoitotiloissa ja tarvittaessa omassa tilassa. Hoitoon tullessa käydään sovitut asiat läpi omistajan kanssa , kun koira otetaan vastaan. Koira tulee aina lenkittää ennen hoitoon tuloa.
 
PÄIVÄN KULKU
Koirien tulo ja haku sovitaan varauskohtaisesti ja koirakeskuksen toiminnan aikataulut huomioiden.  
Ulkoilu - ajat lomahoitokoirilla noin klo  6.30 - 9  , 13.30 - 15.30  ja  20.30 - 22. Päivähoitokoirat ulkoilevat noin klo 11.  
Pelikerho pidetään ma - su  klo  10 - 11 välisenä aikana . Pelikerho on älypelien kanssa puuhastelua hoitolatiloissa valvojan läsnäollessa.

Hoitolakäynnin yhteyteen on mahdollista varata maksullisia lisäpalveluja : pelikerhoa, koulutusta/aktivointia , hierontaa tai eläinlääkäripalvelua. 

HOITOLA VARAUKSET
Uusille asiakkaille tehdään haastattelu koiran käytöksestä ja varataan tutustumiskäyntiaika ennen hoitoon tuloa, jolloin katsotaan hoitolatilat ja tehdään kirjallinen hoitosopimus. Käynnille otetaan mukaan koira ja rokotustodistus.
 
Hoitopaikan äkkivarauksissa uusien asiakkaiden tulee täyttää koirakeskuksen koirakysely ja toimittaa kopio/ottaa rokotustodistus mukaan koiraa hoitoon tuodessa. Koiraa tuodessa tulee varata 30 min aikaa asiointiin, joka sisältää sopimuksen teon ja asiakastietojen kirjaamisen sekä hoitolapaikkojen katselun. 
 
Hoitokoirilla tulee olla voimassa olevat rokotukset (rabies- ja 3 - rokote ) sekä  sisä- että ulkoloistorjuntalääkitys . Kennelyskärokotus on suositeltava .
Mukaan tarvitsee tuoda ulkoilutuvarusteet ja lomahoidossa myös ruoka. 
Omistaja voi tiedustella koiran kuulumisia tekstiviestillä niin päivähoidon kuin lomahoidon aikana.
 
RUOKINTA
Lomahoito koirille tuodaan mukaan oma ruoka. Ruoka- ja vesikipot sekä pedit ovat talon puolesta hoitokoirien käytössä . Omia leluja, petejä, kuppeja, luita, pakasteruokaa ja ruokaan tulevia lisukkeita emme ota vastaan. Erikoisruokavaliosta sekä päivähoitokoiran ruokinnasta tulee sopia erikseen. Koiran ruokinta-ohjeet tulee olla selkeät ja erikoisruokavalio tulee olla laitettu valmiiksi kerta-annospakkauksiin purkkeihin.
 
PERUUTUSEHDOT JA VELOITUS 
Päiväkoti varausten peruutukset tulee tehdä 2 vrk ennen varausta. 
Lyhyiden yöhoitovarausten (alle 5 vrk) peruutukset tulee tehdä  2 vrk ennen varausta. 
Pitkien yöhoitovarausten (yli 5 vrk) peruutukset tulee tehdä 5 vrk ennen varauksen alkua. 
Myöhässä perutusta varauksesta veloitetaan puolet varauksen hinnasta sekä toimistomaksu 10 € . Myöhässä peruttu päiväkotijakson varauspäivä katsotaan käytetyksi hoitopäiväksi. 
Peruuttamaton varaus veloitetaan varauksen täytetä hintana tai huomioidaan käytettynä hoitopäivänä. 
Päiväkodissa 1 krt ulkoilutusta kuuluu 6 - 9 h päivän hintaan. Alle 6 h koiran päivähoitoon ei kuulu ulkoilusta, mutta sen voi tilata lisäpalveluna. Lomahoidossa hintaan kuuluu ulkoilutusta  3 krt /päivässä .
Yöhoitomaksu on yöltä (24 h) . Vuorokausi-ajan ylimenotunnit 5 € / h ( 3h liukuma-aika esim  tulo klo 9 , haku klo 12) . Saman perheen muista koirista - 50 % alennus päiväkoti- ja hoitohinnoista. Maksut suoritetaan koiraa tuodessa/hakiessa käteisellä tai kortilla (visa, master) .

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus @ gmail.com

050 - 594 22 87 

AVOINNA MA - SU 
Sopimuksen mukaan
ajalla  klo 7 - 21
 

 

Powered by Aava 3