Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla

rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

 

1. Rekisterinpitäjä

Tiltun Koirakoulu y – 1791091-6

c/o Espoon Koirakeskus

Yhteystiedot:

Sammalkalliontie 5

02210 Espoo

 

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa:

Tiltun Koirakoulu / Tiltu Antikainen

Sammalkalliontie 5

02210 Espoo

050 - 5942287

info@espoonkoirakeskus.com

 

Tietosuojavastaavan yhteystiedot:

Tiltu Antikainen

Sammalkalliontie 5

02210 Espoo

050 - 5942287

info@espoonkoirakeskus.com

 

2. Rekisteröidyt

Asiakkaat , potentiaaliset asiakkaat , työntekijät ja yhteistyökumppanit.

 

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin pitämisen peruste:

Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella

Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella (esim. messuilla kerätty

potentiaalilista, lomakkeella kysytty lupa markkinointiin)

 

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus:

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

asiakassuhteen hoitaminen

Tietosuojaseloste 14:16  palveluistamme kertominen ja yrityksen toiminnasta tiedottaminen

 

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

nimi

osoite

sähköposti

puhelinnumero

 

Asiakastiedot

tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

 

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä

osoitteeseen info@espoonkoirakeskus.com

 

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

 

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

 

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

 

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

 

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen.

Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

 

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta

pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpito-aineisto . 

 

Kirjanpitolaissa  

Tietosuojaseloste 14:16  (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

 

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim.asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa,kunnes asia saadaan ratkaistua.

 

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että

rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Yksityisesti ylläpidetty tietolähde.

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti: asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä

asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Tiltun Koirakoulun ulkopuolelle.

Luovumme tietoja Carpentum Oy:lle Tiltun Koirakoulun kirjanpitoa varten. Carpentum on

sitoutunut noudattamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

Asiakaskortit, Thunderbird (sähköposti), Google (sähköposti /

kalenteri / sheets), Izettle (maksupääte), Helposti lasku (laskutus),

Digitalbooker varaaheti.fi (ajanvaraus), WhatsApp (työntekijät) ja Facebook (markkinointi).

 

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa

Markkinointilistaltamme rekisteröity voidaan poistaa kirjallisella pyynnöllä

Tietosuojaseloste 14:16

 

9. Henkilötietojen käsittelijät

Asiakasrekisteriä käsittelevät Tiltun Koirakoulun työntekijät, pääasiassa Tiltu Antikainen.

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa

henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin,että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

 

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

 

Espoo 16.5.2018

 

Yhteystiedot

ESPOON KOIRAKESKUS

Sammalkalliontie 5 ,  

 

espoonkoirakeskus at gmail.com

050-594 22 87 (tekstiviesti)

AVOINNA MA-SU
sop.mukaan klo 7-22.
 
 

 

Powered by Aava 3